Workshop Afrikaanse hoofdmassage

Zoals de bakermat van de mens in Afrika ligt, zo kent de massage haar oorsprong in dit continent. Yema HealingTouch werkt vanuit deze filosofie met hedendaagse technieken. Eén van deze moderne technieken is de Afrikaanse hoofdmassage.

Afrikaanse hoofdmassage is ontwikkeld tijdens een rondreis in West-Afrika. De technieken zijn in 3 situaties toepasbaar en te integreren in een stoelmassage -, tafelmassage sessie of in een gewone stoel. In een totaliteit van 30 technieken (hoofd, nek en schouders) die mogelijk maken dat de cliënt ongeacht een pruik (medisch/cosmetisch), overige haarwerken en bepaalde kapsels.

De Afrikaanse hoofdmassage is een uitstekende aanvulling op uw bestaande massagetechnieken, maar kan ook prima toe te passen als behandeling op zich. Het is voor ieder hoofd geschikt. 

 

De voordelen van de Afrikaanse hoofdmassage op een rij:

 

  • Het balanceert de talgproductie voor meer souplesse van het haar.
  • Het bevordert de haargroei onder reguliere omstandigheden.
  • Het kan een opkomende hoofdpijn wegnemen.
  • Verminderd migraine aanvallen.
  • Verlicht overgangsklachten.
  • Het verlaagt de bloeddruk.
  • Het ontspant en balanceert.
  • Het vermindert stress.
  • Verfrist het mentaal vermogen.
  • Algemeen toepasbaar op elk hoofd

Hoe de Afrikaanse hoofdmassage werkt

Het lichaam is reflectorisch. Dit betekent dat bepaalde drukpunten een lichaamsdeel of een orgaan kunnen beïnvloeden. Het hoofd kent een aantal drukpunten die een klacht gedeeltelijk of geheel kunnen verlichten. Typisch Afrikaans zijn de verfijnde percussie technieken, die een balancerende werking hebben.

Extensions, weaves en andere haarwerken

De Afrikaanse hoofdmassage is uniek. Haarwerken vormen geen belemmering voor een optimale ontspanning en effect. Extensions, weaves, vlechten, twists en zelfs een pruik of een hoofddoek vormen geen barrière. Dit is te danken aan de speciale verfijning, drukpunt- en percussietechniek van de Afrikaanse hoofdmassage.

Workshop Afrikaanse hoofdmassage

Een workshop 'Afrikaanse hoofdmassage' is een goede aanvulling op de diensten van salon en praktijkhouders. De workshop is ook geschikt voor belangstellenden die deze unieke massagetechniek in privésfeer wensen toe te passen. Inbegrepen zijn: koffie / thee, Afrikaans-Surinaamse lunch, naslagwerk om te blijven oefenen en een certificaat. We werken in kleine groepjes van minimaal 4 personen en maximaal 10 personen om persoonlijke aandacht te waarborgen. 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in de workshop 'Afrikaanse hoofdmassage' en wilt u meer weten? Vraag uw informatie/aanmeldingspakket aan via het contactformulier http://www.yema-healingtouch.nl/contact.html

Namaste Webdesign