Bedrijfs- en evenementen massage

 

Stoelmassage is de meest geschikte massage om op de werkplek of op een evenement toe te passen. De technieken die toegepast worden zijn ontwikkeld op basis van de ideeën v.d. Japanse Anma massage (opleiding bij TouchPro), maar ook de diversiteit aan technieken zoals Shiatsu, Afrikaanse hoofdmassage en uiteraard klassieke massage maakt dat uw werknemers preventief worden behandeld in minder dan 20 minuten.

Het is een korte en effectieve massage over de kleding. Hoofdzakelijk gericht op onder en bovenrug, schouders hals en hoofd. Daarnaast ook aandacht voor de armen, handen en vingers (m.n. geschikt voor toetsenbord- gebruikers) en benen.

Wij leveren maatwerk door met uw medewerkers in gesprek te gaan en de techniek daar op toe te passen. Immers, de één is niet de ander.

Bij de stoelmassage wordt door de kleding heen gemasseerd, zonder gebruik van olie of smeersels. Dit kan door middel van toepassing van voornamelijk drukpunttechniek. Hierdoor is de stoelmassage laagdrempelig en uitermate geschikt voor toepassing op de werkplek en evenementen.

 

Effect

De stoelmassage is een effectieve methode om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te bevorderen. Na een stoelmassage voelen de spieren weer soepel en ontspannen aan, de circulatie wordt gestimuleerd waardoor het lichaam zichzelf sneller herstelt. Een effectieve preventie van werkstress en RSI. Desgewenst kan hoofdpijn behandeld worden, verlichting van migraine en verfrist het mentaal vermogen voor de frequente beeldschermgebruikers.

Tarief en werkwijze

Het uurtarief voor een bedrijf is afhankelijk van de vraag en exclusief  21% btw per uur. Binnen een straal van 30 km zijn de reiskosten inbegrepen. Daarboven wordt een bedrag van 0.25eurocent per km van deur tot deur berekend. Wij kunnen desgewenst (m.n. evenementen) massage bieden in kleding aangepast op uw thema.

Het minimum is 4 personen per bezoek. Elke sessie neemt 20 minuten in beslag. 

 

Er zijn 3 opties mogelijk om de stoelmassage te laten plaatsvinden in en voor het bedrijf:

  • Incidenteel (congres, promotie op een evenement, receptie of bedrijfsfeest)
  • Contractbasis (wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks)
  • Contractbasis, waarvan de werknemer een deel zelf betaalt

In een intakegesprek kunnen deze mogelijkheden worden besproken en volgt een vrijblijvende stoelmassage sessie van 15 minuten voor een impressie. U ontvangt daarna een offerte op maat.

 

Fiscale voordelen

Omdat de werkgever de stoelmasseur contracteert en betaalt en dus afnemer is van de prestaties, heeft hij om die reden, op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968, recht op aftrek van voorbelasting.

Deze voorbelasting betreft de 21% b.t.w. die over de diensten van de stoelmasseur en de eventuele reiskostendeclaratie betaald wordt. Ten tweede kan de opdrachtgever het gehele factuurbedrag excl. de b.t.w. (want die heeft hij al teruggekregen) als bedrijfskosten opvoeren. Zodoende betaalt hij/zij minder inkomstenbelasting.

Bovenstaande is overigens alleen aftrekbaar onder de volgende condities:

  • De opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan staan waarin duidelijk gemaakt wordt dat dit een positieve uitwerking heeft op de werknemer
  • De massages dienen onder werktijd plaats te vinden
  • De werknemer betaald geen eigen bijdrage 

Namaste Webdesign